Maatwerk Tag: Fase 3: Zorgplan

Standaard overdracht gezinsgegevens

Toolbox HIK Handvatten voor een praktische uitvoering van de HIK. Toolbox handreiking indicatieproces kindzorg (HIK) TagsAan de slag Achtergrond MKS Beleidsmakers Communiceren Coördinatie De hulpbehoeftescan De overdracht Family Integrated Care Fase 1:... Lees meer »

Overkoepelend zorgplan

Toolbox HIK Format zorgplan. Zorgplan - Toolbox HIK Handvatten voor een praktische uitvoering van de HIK. Toolbox handreiking indicatieproces kindzorg (HIK) TagsAan de slag Achtergrond MKS Beleidsmakers Communiceren Coördinatie De hulpbehoeftescan De... Lees meer »

Magazine aan de slag met MKS

Magazine Aan de slag met MKS Samenwerken aan de zorg voor het kind met een zorgbehoefte in de eigen omgeving; MKS helpt. Magazine Aan de slag met MKS TagsAan de slag Achtergrond MKS Beleidsmakers Communiceren Coördinatie... Lees meer »

Coördinatierol in de integrale kindzorg

Coördinatierol integrale kindzorg Ondersteuning op maat voor gezinnen met een ziek kind. Coördinatierol in de integrale kindzorg TagsAan de slag Achtergrond MKS Beleidsmakers Communiceren Coördinatie De hulpbehoeftescan De overdracht Family Integrated Care Fase... Lees meer »

Warme overdracht

Toolbox HIK Toolbox Handreiking Indicatieproces Kindzorg (HIK). Warme overdracht TagsAan de slag Achtergrond MKS Beleidsmakers Communiceren Coördinatie De hulpbehoeftescan De overdracht Family Integrated Care Fase 1: Verwijsboom Fase 2: Hulpbehoeftescan Fase 3:... Lees meer »

Nationale kernset patiëntproblemen

Nationale kernset patiëntproblemen De beroepsstandaard voor het vastleggen van zorggegevens. De Kernset patiëntproblemen is ontwikkeld om ervoor te zorgen dat er eenduidige termen voor de patiëntproblemen wordt gebruikt bij de patiëntenzorg. Deze eenduidigheid... Lees meer »

Zorgplan kinderpalliatieve zorg

Zorgplan kinderpalliatieve zorg Het Kenniscentrum bundelt de kennis over kinderpalliatieve zorg die voor u als (zorg)professional interessant en belangrijk is. Zorgplan kinderpalliatieve zorg TagsAan de slag Achtergrond MKS Beleidsmakers Communiceren Coördinatie De hulpbehoeftescan... Lees meer »