Maatwerk Tag: Fase 4: Beslisboom

Magazine aan de slag met MKS

Magazine Aan de slag met MKS Samenwerken aan de zorg voor het kind met een zorgbehoefte in de eigen omgeving; MKS helpt. Magazine Aan de slag met MKS TagsAan de slag Achtergrond MKS Beleidsmakers Communiceren Coördinatie... Lees meer »

Peerbuddy: transitie naar volwassenenzorg

Peerbuddy transitie naar volwassenenzorg Alle kinderen met een chronische aandoening maken rond hun zestiende of achttiende levensjaar de overgang van kinderarts naar volwassenenzorg. Plotseling zijn ze zelf verantwoordelijk voor afspraken op de poli, onderzoeken... Lees meer »

Beslisboom afsluiten zorgplan kind en gezin

Beslisboom afsluiten zorgplan kind en gezin De ‘Beslisboom afsluiten zorgplan kind & gezin’ is de laatste fase van MKS. De Beslisboom is een hulpmiddel voor het bepalen van het vervolgtraject als kinderverpleegkundige zorg buiten het ziekenhuis... Lees meer »

Transitie toolkit

Transitie toolkit Aan de slag om een Transitiepoli op te zetten? Gebruik het Transitiepoli Tien stappenplan! Transitie Toolkit TagsAan de slag Achtergrond MKS Beleidsmakers Communiceren Coördinatie De hulpbehoeftescan De overdracht Family Integrated... Lees meer »