Tool: Aan de slag

Webinar Medische Kindzorg Samenwerking

Webinar Medische Kindzorg Samenwerking In de zorg voor het kind met een zorgbehoefte en het gezin thuis is samenwerking belangrijk. Samenwerking met het kind en zijn gezin en met de betrokken professionals. Want hoe... Lees meer »

7 stappen actiemodel

7 stappen actiemodel Per stap kun je kort lezen wat je kunt doen om goed te implementeren. 7 stappen actiemodel TagsAan de slag Achtergrond MKS Beleidsmakers Communiceren Coördinatie De hulpbehoeftescan De overdracht Family... Lees meer »

Magazine aan de slag met MKS

Magazine Aan de slag met MKS Samenwerken aan de zorg voor het kind met een zorgbehoefte in de eigen omgeving; MKS helpt. Magazine Aan de slag met MKS TagsAan de slag Achtergrond MKS Beleidsmakers Communiceren Coördinatie... Lees meer »

Aan de slag met MKS in jouw regio

Aan de slag met MKS Nieuwe systematiek voor het indiceren, organiseren en uitvoeren van kinderverpleegkundige zorg aan zieke kinderen buiten het ziekenhuis. In MKS staan kind en gezin centraal. Aan de slag met MKS in... Lees meer »

Aan de slag met MKS factsheet

Aan de slag met MKS factsheet Nieuwe systematiek voor het indiceren, organiseren en uitvoeren van kinderverpleegkundige zorg aan zieke kinderen buiten het ziekenhuis. In MKS staan kind en gezin centraal. Aan de slag met MKS factsheet... Lees meer »