Maatwerk Tag: De hulpbehoeftescan

NIK steunpunt voor ouders

NIK informatie en overzicht Het Kenniscentrum Kinderpalliatieve Zorg heeft het Steunpunt Ouders gelanceerd; een onafhankelijk steunpunt voor ouders/verzorgers van een ernstig ziek kind die te maken krijgen met vraagstukken rond de kwaliteit van leven... Lees meer »

Handreiking nieuwe afbakening persoonlijke verzorging

Handreiking nieuwe afbakening persoonlijke verzorging In de Zorgverzekeringswet of Jeugdwet 2018? Handreiking nieuwe afbakening persoonlijke verzorging TagsAan de slag Achtergrond MKS Beleidsmakers Communiceren Coördinatie De hulpbehoeftescan De overdracht Family Integrated Care Fase 1: Verwijsboom Fase... Lees meer »

Standaard overdracht gegevens kind en gezin

Standaard overdracht gegevens kind en gezin Opbouw en Overdracht kinderen 1 - 18 jaar v3.0. Standaard overdracht gegevens kind en gezin TagsAan de slag Achtergrond MKS Beleidsmakers Communiceren Coördinatie De hulpbehoeftescan De overdracht Family Integrated Care... Lees meer »

Magazine aan de slag met MKS

Magazine Aan de slag met MKS Samenwerken aan de zorg voor het kind met een zorgbehoefte in de eigen omgeving; MKS helpt. Magazine Aan de slag met MKS TagsAan de slag Achtergrond MKS Beleidsmakers Communiceren Coördinatie... Lees meer »

NIK informatie en overzicht

NIK informatie en overzicht Een NIK is een regionaal samenwerkingsverband van (zorg)professionals uit verschillende (zorg)organisaties en disciplines. Ziekenhuizen, huisartsen, artsen voor verstandelijk gehandicapten, paramedici, kinderthuiszorgorganisaties, verpleegkundig kinderdagverblijven en kinderzorghuizen, maatschappelijk werkers, rouw- en verliesbegeleiders,... Lees meer »

Integrale zorg voor kind en gezin

Integrale zorg voor kind en gezin Portretten van kinderen met een chronische aandoening en hun gezinnen, inspirerende praktijkvoorbeelden en tips voor professionals. Integrale zorg voor kind en gezin TagsAan de slag Achtergrond MKS Beleidsmakers Communiceren Coördinatie... Lees meer »

GIZ-methodiek

GIZ-methodiek De GIZ-methodiek wordt gebruikt in drie uitvoeringsvarianten en past binnen het werkproces van professionals uit het brede sociale jeugddomein. GIZ-methodiek TagsAan de slag Achtergrond MKS Beleidsmakers Communiceren Coördinatie De hulpbehoeftescan... Lees meer »